tirsdag den 24. juli 2007

Kernemedarbejdere

Ungdoms- og Voksenpædagogisk Viden og Udviklingscenter består af en kerne af fastansatte medarbejdere og endnu flere løst tilknyttede medarbejdere. På den måde sikrer vi, at vi kan matche brugernes behov om høj specialiseringsgrad, har tæt forbindelse til praksis og væsentlige videnmiljøer. Ligesom det sætter os i stand til at opfange og formulere udviklingsbehov i samspil med ungdoms- og voksenpædagogiske praktikere.

Kernemedarbejderne i centeret er:

Anne Marie Dahler-Larsen
Anne arbejder især med interkulturel kompetence, medborgerskab, vejledning og ungdomspædagogik.
Anne er involveret i projekter, analyser og undervisning






Birthe Juul Christensen
Birthe arbejder især med voksenpædagogik, supervision, ungdomspædagogik og videnskabsteori. Birthe er involveret i undervisning på AVG, VUU og PD.



Jørgen Kloster Larsen
Jørgen arbejder især med uddannelses- og erhvervsvejledning, vejledning og supervision, ungdomspædagogik, videnskabsteori og projektledelse. Jørgen er involveret i undervisning på PD og den tværfaglige diplomuddannelse.



Kirsten Mark
Kirsten arbejder især med uddannelses- og erhvervsvejledning, konfliktløsning, det narrative og evaluering. Kirsten er involveret i undervisning på PD og den tværfaglige diplomuddannelse i uddannelses- og erhvervsvejledning.



Pia Melchior Petersen
Pia arbejder med voksenpædagogik, it-støttet pædagogik, produktionsskolepædagogik, vejledning og studiestøttende forløb. Pia er involveret i AVG, koordinerer voksenunderviseruddannelsen og gennemfører studiestøttende forløb.



Merry Sunke Larsen
Merry arbejder med coaching og skoleudvikling, supervision, samtaletræning, personalekurser, ungdomspædagogik og voksenpædagogik. Merry er involveret i række skolebaserede aktiviteter, koordinerer AVG og underviser på PD

Se for yderligere informationer om medarbejderne på www.cvufyn.dk

Ingen kommentarer: